TRENINZI

REFORMER PILATES & SPING WALL

Pilates na STOTT® Reformer mašinama se radi u malim grupama (do četiri osobe). Fokus treninga je na jačanju CORE-a (unutrašnjih mišića abdomena) kao i jačanju celokupnog zglobno-koštano-mišićnog sistema. Pilates daje pravilno držanje i kretanje tela i unapređuje zdravlje kičme. Rezultat je lepo oblikovano, zdravo, snažno i gipko telo. Kroz Reformer ćete osetiti pilates pokret, osvestiti ga, uživati u njemu, a rezultati će svakako doći. Dođite i probajte umetnost Pilatesa na Reformeru.

BARRE Trening

BARRE trening je spoj Pilatesa, baleta i kardio treninga. Intenzivan, dinamičan, zahtevan ali i zabavan, sagoreva kalorije, oblikuje telo sa posebnim naglaskom na gluteus, noge i stomak. Kombinacijom vežbi uz baletski štap i na Pilates prostirci u energičnom ritmu i uz male pauze između vežbi, dobijamo fantastičan BARRE trening. Rezultat je lepo oblikovano, zategnuto gipko telo koje vašoj figuri daje na ženstvenosti uz nezaobilazan efekat sagorevanja masti. Pored baletskog štapa koriste se i manji rekviziti poput manjih lopti, laganih tegova i elastičnih traka.

Individualni trening

Individualni trening prilagođen je potrebama pojedinaca. Preporučujemo ih profesionalnim sportistima, trudnicama, klijentima sa posturalnim potrebama kao i svima koji žele da postavljene ciljeve postignu brže.
Individualni treninzi se rade u periodu od 13h do 16h svakim radnim danom. Subotom od 14h (u dogovoru sa klijentom)

Poluindividualni trening

Poluindividualni treninzi su koncipirani za vežbanje u paru. Da li vežbali sa drugaricom, ćerkom ili pratnerom ovaj trening posvećujemo potrebama oba klijenta.
Poluindividualni treninzi se rade takođe u periodu od 13h do 16h svakim radnim danom. Subotom posle 14h (u dogovoru sa klijentima)